årerocks

onsdag eftermiddag. man är med i matchen nu! utvilad och sliten på samma gång.. hehe



back in track från åre by nu. Det var som alla andra gånger fett med para att vara där och jag kan avslöjja att jag för första gången sen jag var kanske 9-10år åkt skidor igen, inge mer sagt om de! kul att träffa alla sköna säsongare och jag svär en heder att jag någongång i mitt liv ska va som dom!! så äre..
hämtade hem min käraste bror som sorligt nog åker till gotland och säsongar där tills augusti typ.. sen drar förmodligen han och säsongsgänget till bali tills åre säsongen är igång igen! hur skönt liv är det inte? buh



valborgsmässoafton? överskattat skit eller en trevlig kvälL? ja det blir vad man gör det till men jag har lite delade meningar över det hela.. heh vi får se vad kvällen bjuder på!

dags att gratulera min älskade söta syster mathilda till körkortet igår! hihi nu är du en i gänget med de rosa kortet. ;-)

plugget då? ja det händer en hel del men vi gör fan ingenting.. på tisdag ere heldag med studentfirande och annat kul i skolan och med klassen och på tisdag säljs biljetterna till elba. kan bli spännande! extremt lite tid kvar nu! som det känns nu, fööör skönt!

tack och hej,
snygga tjej

sliten kvinna

och gårdagen var så hejdundrands bra att jag inte hittar ord. looptroop live med releaseparty på hemmaplan, ah det var gErymT!! vi hängde längst fram såklart och det var värt alla knuffar och händer man fick i ryggen för vad gör man inte för sveriges bästa band? oja, det var bäst på länge..



nåja, jag är sliten kvinna nu. fick nog lite för lite sömn än vad denna kropp egentligen ska ha så nu ågr jag på andra versen. lycklig tjej är jag väl också för att lönen sätter sina spår i plånkan imorgon! det är behövligt. 

det börjar närma sig lite åre tider nu. som jag saknat byn! dom lever sånt skönt liv där att man bara kan drömma sig in att man själv hamnar där en vacker dag. jadu, den som lever får se helt enkelt men det skulle ju vara fööör grymt. och med ett fish eye objektiv, en hd videokamera och en systemkamera med två olika obektiv gör nog att denna resa ej går att glömma! lånat kryp-in bussen också så jag och danne får oss en liten roadtrip ihop.. jag gillart, hihi och jag gillar min man väldigt mycket, hihi min allra bästa vän :-) 

annars vill jag ge ett särskillt tack till lisa och mathilda som gör mitt liv lite roligare. hihi thenks vänner!:-) och en stor kram till min saknade vän sara! jag saknar dig väldigt mycket fakiskt <3

nej nu blire och kolla stockholms derbyt på pitchers sen kanske det är dags att börja packa?
höh,
herå mina vänner!

psst:smakprov från gårdagen

   

the Day

dagen med D är här, releasparty för looptroop ikväll på pluto. och som vi har längtat!!!! åe,dom är så grymma och jag ska tamefan ta reda på vart det grymt snygga linnet med deras namn på är köpt. (om de så är det sista jag gör) heh, det kommer bli fett iallafall..

...och jag är typ världens lyckligaste tjej som just nu laddar ner hela albumet! woho, kan inte bli mycket bättre.. nya albumet laddas och releasparty för dom ikväll!! hela jag strålar tttyp.. 
ett passning till alla er som bangar för att ni ej har cash, ni missar nog årets show!!

skolan går för en gångskull jävligt bra och tro det eller ej så ligger jag till och med före i de flesta ämnen. det är för bra för att vara sant och nu är det EJ lång tid kvar. våran vagn kommer lätt vara coolast ever tack vare att vi slog våra kloka hjärnor ihop och för en gångskull koka ihop något riktigt bra. de mesta är ännu ogjort men allt är under kontroll. så när jag kommer hem från åre sätter vi igång med målandet och allt funny, sen är de typ en månad kvar bara! det är fööööör lite tid och så mycket att göra!!! pju, sån tur att jag köpt klänning, skor och smink till studentdagen, nu är det bara party kläderna på kvällen, men det är ju på toook mycket lättare.


viktigt, ÅRE OM TVÅ DAGAR! åh, jag läääängtar!!


jag drar,
hihi, pöss till er och till lovley looptroop!


be cool, stay in school

samhällskunskap,
kanske jordens tråkigaste ämne!? eller så har jag bara en astråkig lärare som ba snackar hela tiden och just nu pratar hon om ideologins land eller nått.. heh, jag hänger nog lite här istället!!

make up kurs idag klockan tre! de blir nog bra för jag behöver lite nytt smink och känna mig lite fresh. Sedan blir det hojja snabbt som satan till sjukhuset och bassäng träning kl 16:15. höh, de é funny tycker jag. och det är en skön grupp också, inte massa gamla tanter. mest massa ungdomar som förösker hålla sig ovanför vattnet samtidigt som man ska göra övningar. 

heh, igår ladda jag ner IKEA's home planner där man kan planera sitt kök, vardagsrum eller garderob. och det borde jag nog inte ha gjort. för nu har jag designat min garderob jag ba MÅSTE ha.. åh, ge mig en trisslott med typ 100 000 000kr på! iställlet för ett konto med 36 spänn på, puh..

nu ere plugg, hejpa

 


hehejj måndag

och jag är liten bit av stressad woman just nu..
jag vet inte riktigt varför men jag har saker att göra hela tiden. Nu har jag kommit igång riktigt med min träning också. träning everyday denna vecka, brabra. vad som är mindre bra är att jag missade min första knäträning i grupp på land idag (alltså inte bassäng träning). typiskt, men jocke drig med min ut och jag är faktiskt förvånad att jag och mitt lille knä klarade hela 5 km.. observera att jag inte tagit ett steg sen fars dag typ! fast känner att knät får lida massvis nu, ajaj. smäärta!


och ett nytt avsnitt har trillat ner i min dator av desperate. det kanske är räddningen ikväll! wooho, jag ba längtar va.

annars är veckan fullspäckad..
intelångt kvar på denna dag, träning tis,ons,tors och så ska jag hinna med att sola, träffa min saknade lille S, festa lite, make up kurs och göra klart 3 skoluppgifter. gör jag något annat än pluggar nu för tiden? ne tronte de va! fffast det är ju bara typ 46 dagar kvar tror jag. nått sånt, och det är tametusan inte långt! :-) bytingen, shalala..

åre på freedag, ohohohoh. älskade åre! och jag ba längtar. afterski och bartämning. och min bror meddelade just att det vart strålande sol i 3 veckor nu! de é OK!



och lisa meddelade just att jag gjort typ årets tabbe.. som jag inte själv la märke till! hyff pinigt men han vart nog glad! dagen med stort D är snart här. redan på onsdag :-)

jag säger som kribbZ,
be cool, stay in school!
byee

PZZT: en liten reklambild

söndag

och man bara älskar söndagar ju. dom är ju liksom till för att softa på! iallafall i västerås, hade vi vart i åre hade jag nog setat med en captencola och varit halvfull! det är jag nog om en vecka.. åh vad jag längtar! på fredag bär det till käraste åre och jag får äntligen träffa min bror!!! :)

idag har man ju varit duktig och jobbat 12-16 trots det otroligt fina vädret som var! tur att ikea inte har allt för många fönster så man inte la märke till det. men när jag väl kom hem och störtade ut på balkongen för att få lite utav det finns vårvädret så kommer jordens största mulna moln och ba gjorde mig pissed of. men precis då ringde någon sm ba fick hela mitt ansikte att stråla. min käraste vän sara ringde och vi pratade om allt mellan himmel och jord. det är sant, jag berättade till och med om killen som springer runt och runt på grusplanen utanför mitt hus. heh det värmde verkligen med tanke på att vi inte setts på väldigt länge men på tisdag hoppas jag att jag får se en skymt av dig! du är saknad kompis och du vet att du är en 13 årig guldkompis.

annars har helgen varit stressig men rolig. har jobbat både lör, sön och ändå hunnit parta med mitt sköna ikea-gäng och igår var jag och mina söta kompisar på strike och jag lira byxorna av dom, pöss till er vänner!! utan er vettefan vad jag skulle göra en lördagkväll? :-) jag menar, ingen vågar väl kliva upp på kareoken på strike och utmana en 40årig tant med linnebyxor upp i skrevet och sjung som en stum robbie williams? men ni fick iallfall min röst.. :-)

sen vill jag säga hej till en söt hysterisk pojkvän för att han inte är så långtids arg, en snusdosa sen va de bråket över? det är ok för mig liksom ;-) pöss till dig<3 på fredag åker vi på roadtrip, KULJUL!!!

nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite kanske?
neee, det är överskattat.

hejdå vänner,


 

hej då, anders

och tack mina käraste ikea medarbetare för en grym kväll!!!!
jag och 15 medarbetare till började och käkade lite fläskfile på tabasco och snyftade lite till malins dikt direkt-skriven till anders som var typ askul! heh, sen var tanken att vi skulle till pluto men efter att ha sett kön så tvekade vi starkt till de, vi kunde ju ha lika kul nån annanstans tänkte vi. och oom vi fick rätt?, vi gick till å där det bjöds på gratisdricka i baren och då är man väl inte den som bangar. Det resulterade i efterfest hos chefen och jag kan inte komma på när jag hade så här trevligt senast! jag diggar veeerkligen kassagänget och anders, du kommer bli grymt saknad. men du kan vara lugn, för du är vip gäst på festen som kassagänget håller på att vinna! heh, nästa vecka är det klart vem som vinner och jag har hört på säkra ryktesvägar att vi ligger jefligt bra till. wohoo!



nu dag, nya möjligheter!
jobb väntar, 12-16 och deppar jag? absolut inte. det är skönt att ha någonting att göra på dagarna och man tjänar ju lite kooosing samtidigt. hur bra är inte de! är något trött men vi får se vad kvällen bjuder på. förmodligen inget avancerat men jag är aldrig omöjlig, (men tydligen början plånkan bli de!) heh

men först alltid en dush, inte lukta ush..
hera friends!

desperata hemmafruar

tänk att något så lite kan få en att le så stort!!!!!
till min förvåning idag så har ett nytt avsnitt utav desperate housewifes kommit ut idag och självklart har jag strålat av glädje sen den stund jag fick syn på att det var sant! alldeles snart har den laddat klart och jag ska nog kolla samma avsnitt 7 eller 8 ggr! just love it.

och samtidigt som jag gått och strålat av glädje idag så har jag gått och blivit helt klar med projektarbetet! med arbetet, loggbok och projektrapport och allt.så inge mera tjat om den! fööör skönt. hoppas på bra resultat nu bara. de är jag värd, efter allt slit!!



det vart ju konrad igår som sagt, adam tensta och allt ju. Själva stället var väl skönt till en början när inte alla drägg var där och dansade på borden och stod allmänt mycket i vägen så var det ett helt ok ställe! inte något som jag kommer hänga på men ett skönt ställe helt enkelt. adam i sig antar jag att jag hade för höga förhoppningar på för han var väl inte allt för mycket att hänga i granen. han var liksom lite sen i sin spelning och sen hörde jag att han inte var för långvarig heller! hade helt enkelt hoppats på för mycket.
Annars var det en oerhört trevlig kväll med skönt folk och hänget var helt ok!

nu ser jag fram emot näst kommande party, redan imorgon!!!
terraspremiär på pluto kan inte bli annat är Bera! hih
sedan har vi ons 23, dagen D!

men vi tar en sak i taget, desperate NEXT!
heh, hejpa

busyyy woman

en hektisk vecka då mycket skolarbete ska in och mycket aktiviteter och jobb står på spel. Till att börja med kan jag med glädje meddela att mitt projektarbete äntligeen är fardigt så nu återstår bara de sista i loggboken och lite ordbajsande.. för skönt så snart får ni hålla utkik efter min egna portfolio, dock inte som jag tänkt mig eftersom hårddisken med precis alla bilder jag tänk ha crasha lagom två veckor innan projektet skulle in, så nu får ha överseende med detta.

ikväll är det tensta på konrad och eftersom man blivit en partypingla på sista tiden så är det väl givet att man dyker upp. dock bara för att kika, inge alkohol inblandat! en skön kväll med skönt folk helt enkelt! och på fredag är det terrasöppning på pluto och det är även då givet att man kliver in och visar vart skåpet ska stå?! heh, ah om det endå vore så, nu fick jag just reda på att jag ska jobba till halv åtta så det blir raska puckar ner till tabasco och käka och sen till plutttttan!
men dagen med stort D är vä endå om precis en vecka, då looptroop kommer till pluto och släpper loss till alla skakande rumpor! det kommer nog bli jefligt coolt tror jag. heh

helgen ser nog rätt lugn ut men man är öppen för förslag, jobb fre,lör sön som sagt men lör är det grymt sköna passet 12-16 och då har man ju annat för sig endå!

måste ba passa på att grattttttttttttttulera min käraste vän mathilda som lyckas roffa åt sig två jobb på två dagar!!!! starkt jobbat syrran, hihi. du är OK!

nu blire mat, sen hojjar jag iväg till älskade JB!
chaoo

förresten, åre om 10 dagggggar!!

måndag

härliga måndag..
det är soligt samtidigt som det regnar? hur är det möjligt egentligen.. ah man blir ju för trött men det är ett grymt väder att fota i :-) någonting posetivt iallafall.

annars ser veckan rätt busy ut.. mitt mål nummero ett är självklart att bli heeelt färdig med det förbaskade projektarbetet som egentligen ligger och krossar mina tankar på annat. därför siktar jag på att vara färdig med det idag! det skulle va grymt skönt men jag tvivlar på det. den som lever får se helt enkelt.
sedan ska jag även och kika på tensta på konrad på onsdag. kuuljul och se någonting annat än silk, strike, månen och pluto men jag tror sock inte att det kommer bli något favoritställe.. det är ju tensta man är ute efter! kan bli tufft tror jag iallafall, och med lisie vid min sida kan det ej bli något annat, hihi
Sedan är det ju terasspremiär på pluto på fredag också. det har jag laddat för ett bra tag nu ch hoppas på samma succé som förra året.. det var coolt! käk med ikea på tabasco och sedan till pluto med dem, kan inte bli annat än trevligt.

sedan sist men inte minst ska jag försöka träffa min söta lilla vän sara som jag inte sett på över en månad nu, det är oerhört tragiskt men om man tänker på varför så är det helt acceptabelt. jag saknar dig iallafall min kära vän, hih!

 
jajuste, projektarbete vare!
heh, pöss på kind-n!

partypingla

ett snabbt inlägg,
igår var en kanonkväll emd mina kära arbetskollegor som började med först och innebandy på kajjen på ikea. möbler som tog sig till final och hade en sjujädrans hejjaklack lyckades inte hela vägen till guldet men ett starkt silver blev de allt. grymt jobbat, och hejjarklacken fick ju till och emd pris för bäst stöd mot sin avdelning. hehe
sedan blev de mycket mys på tabasco och sedan vidare till strike. ah jag kan inte mycket mer säga än tack alla och det var en utav de bästa kvällarna på lääänge.
 
nu ser jag bara fram emot tensta på konrad på onsdag, terasspremiär på fredag och även då utgång med mitt härliga ikeagäng och sist men absolut inte minst LOOOPTROOP om två veckor på pluto, kan inte bli annat än grrrrrymt!

och efter de åker jag upp till åre med min man och hämtar hem min bror som är mycket saknad här i v-ås.

nu åker jag hem till pappsen och hejjar fram mitt älskade man U. woho, hejjjjjjja

hörs då,
pöss

heh

glad tjej är vad jag är.
jobb väntar 12 till fyra! guuld. sen blire party party, på ikea och allt.. woho!

opps, ny design också. ah det är sjukt bra att få lite insperation ibland och lite plus till mig själv som slitit med alla dessa css koder i veckor nu så att fixa ny design på bloggen  går ju på en pisskvart nu! kul jul,

uppdatering senare, nu vankas frulle.
pöss

friday

thank god it's friday.
vad står på schemat?
plugg ocourse, men greeeat som jag är tog jag mig upp tidigt imorse och gjorde skiten så nu är det klart! (för idag iallafall). ska åka och träna knät lite nu så jag får det överstökat också.. sedan blir det en stan tripp med min vän matilda! jag kommer inte ens ihåg jag var på stan sist och shoppa kläder? det var iallfall sjukt längesen så vi får väl se om jag kommer hem med nått snyggt. heh
men innan det blir stan blir det en snabbis till skolan och kolla om våran grymma it tekniker lyckas fixa min hårddisk, hoppas hoppas hoppas! dåska jag hem fort som fan och bränna ner varenda lite bild jag har på skiva. och sen ut till onoff och spöa skiten ur dom!!! heh
och så hade jag tänkt ta en sväng i solariumet också.. jag tror väl att de ska hinnas med, måste ba hitta en satans mp3 som funkar eller lyckas laga min. det skulle ju va bra, eller ba ta mobilen och digga till hoff som vanligt. ah det låter som en grym idé.

mot kvälllningen har jag egentligen inga planer satta men jag och min bror har en del idé om vad som kan tänkas komma att göra. en soft strike kväll skulle inte vara helt fel :-)

heh,
mooooot träningen.
chao


ge mig sommar,eller åre!

ah nu får fan vädret ta och bestämma sig. det kan liksom inte gå och bli vinter i april när det varit vår i mars? men vi har väl oss själv och skylla..med alla dessa bensin utsläpp och skit? eller inte vet jag, antingen sommar och sol, eller åre!! mhh, käraste åre, vi ses 25 april..hihi och då ska jag ge min bror en världskram för det är han värd.

annars är jag jävligt nöjd över livet nu. eller inte riktigt! någonting som fattas är min söta vän sara. men jag fick ju höra din ljuva röst igår och det kändes som världens lättnad :-) jag saknar dig kompis men snart får jag se ditt söta leende igen!

och skolan rullar på och projektarbetet är så gott som över. idag ändrade vi oss också när det gäller maskeraddräkten efetrsom stewie i family guy som vi tänk skulle vara, fanns inte kvar. men detta blir nog också bra och som jag och kribba kom fram till idag också, vad spelar de för roll, man är ju full like a kastrull endå!! men det blir nog bra och min fattiga klass blev ju nöjd så de vart ju bra! och nu är det nära,endast 55 dagar kvar.

nej nu gör jag det sista på projektarbetet,
tack och hej, good looking girl!

förresten,
lite stuffs från fotografisk bild idag,
macke har gjort skosnören på mig och jag trixa massvis med händerna!

 

hehehejjj

ett väldigt stort tryck har lyfts från min mage och mitt hjärta för jag pluggat stenhårt de här dagarna. känns bra som fan så nu är det bara en uppgift plus projektarbetet kvar! och så såg jag att det endast är 56 dagar kvar.. det är ju jätte nära och känns underbart att allt är fixat klädesmässigt till studenten, och vi fick ju våra mössor och stufffs förra veckan också. och igår bestämdes det var vi ska va på maskeradfesten, och vi har boka vagn och högtalar anläggning nu också! bytingen är pågång!!!!

jag kikar på unga mödrar nu,
det är ju helt sjukt hur en 13 åring bara råkar bli gravid? och inte har en aning om vem pappan är? det är ju helt sinnessjukt tycker jag. det borde liksom inte gå att bli gravid förens man är 18-19 år typ!

orkante mer,
hehehejpa!

hästplugg

en jädrans massa måsten:

jag måste plugga
jag måste ner på staden och fixa massa
jag måste sola
jag måste plugga ännu mer
jag måste till åre 25 april
jag måste komma på något till min dvd
jag måste göra klart mitt projekt
jag måste kompletera 2 uppgifter till
jag måste fixa min externa hårddisk
jag måste slinga mitt hår
jag måste jobba
jag måste hinna med att leva?

hur ska jag hinna med allt?
och jag dör om min hårddisk har dött..


plugghäst

plugg plugg pugg och massvis med plugg!
jag ba orkante med skiten och jag har en jädrans massa kvar! jag fattar de inte, kunde de inte ha spridit ut det och liksom tänkt på att vi har mycket annat i huvudet just nu? nej utan dem tänker,vi sätter in allt på en gång och mosar alla elevers huvud och gör deras liv till en pina! mohah
nu är iallafall min drrrrrrrrrryga psykologiuppgift klar och nu har jag endast typ 5 saker kvar att göra. plus att jag ska ha gjort en heeel dvd innan vi slutar också.. med film, dvd omslag och alltihoppa! kan inte dagarna vara lite längre så jag hinner med allt?
oooooooops, fick nyss reda på att vi har religions prov imorgon också, bra teZzZzZZ!!

jag ger upp, eller snarare, jag har ett LiV!

piZ

space jam time

ja jisses, vilken kväll.. inte allt för rolig men den var jju bättre än att sitta hemma och deppa iaf. eller jag skulle ju iof behövt göra massa plugg,! men såklart få de vänta tills imorgon.. heh! en annan sak jag verkligen deppar över är att mr HOFF himself spelar i åre idag och jag är ej där, jag är värd ett fy jävla hårt slag eller nått i den stilen! ah, förbaskat tråkiggt..

jag får klara mig bra med det som finns, och det gör jag

låt mig presentera VÄRLDSLÅTEN, gudalåten, best-låt-ever och kanske favoritlåten som någonsin gjort,



nu blire mys med dannetheman, och sen jobb imorgon 12-16! i just loooove it..

hehehehehheepppåre

skaka rumpa kväll

en glad tjej kan meddela att det vankas fylla och bmb ikväll. det är ju något man absolut inte tackar nej till! snarare tvärt om, man ba läääängtar! speciellt när man har två söta fulla tjejeer bredvid sig, hihi! och jag kan nästan helt säkert säga att mobilkameran och videoläget kommer fram..

men först, alltid en dush inte lukta ush! och lite jobb, 12-16. för skönt.

nu killar jag hem till virr farsan.
heppåre

PS: bror, ge hoff en stor fet pöss från mig. det är han värd! för allt han gör för mig på dagarna. hehe

opps, kolla vad jag hitta!
hihi, hej full-danne och bäst-bror v

image10


bra dag

jag hoppas att det blir en bra dag idag. det var längesen en fredag var sådär riktigt rolig! annars blir fredagarna mest konstiga och man vet inte vad man ska göra och så rinner tiden iväg och så händer ingenting istället! men idag har jag en del alternativ som står på schemat att göra under dagen. så den blir säkert bra!

igår mös jag med bubblis och hennes mest bra dator! vi bara älskar den speciellt för att den är så snabb och attt det aldrig blir några problem med den, vart kan man köpa sånna egentligen? heh, de är grejjer de!

en sak till,
jag gillar my life just nu!

nu blire sjukan,
herrrrrrrrrrrrå

glad hest

projektarbetet är halvklart och en mindre uppgift att bry mig om. bra tezZz!! nu är jag nöjd kvinna. visst jag har en del kvar men det är liksom pågång och jag ba känner att jag kommer fixa de, OKEJ?! nu är ju tillochmed projektarbetet kul så då går det ju foort! hoppas jag. det blir nog bra tillslut.
igår fick vi våra studentmössor också. för skönt! och så hämtade vi bmb biljetterna, ännu skönare! jag gillart. nu är det endast 63 dagar kvar och jag bara suckar för att det är så lite kvar, jag vill inte bli stor och börja jobba! eller jo, fast endå inte, skolan är ju den softaste platsen på jorden.. tycker jag iaf!

och så missade jag ju en utgång igår också. fast med tanke på att jag dog efter 6 timmars arbete framför datorn så var jag rätt död vid 10! så det var skönt på ett sätt, men det är ju alltid lika tråkigt att inte skaka lite römpa på pluttan!  men men, jag fick ju en hel del gjort så på ett sätt är jag väldigt glad över att jag stanna hemma!

imorgon är jag ledig också, som varje fredag och det är de ja menar med att skolan är de softaste stället på jorden. vi har ungefär 3 prov på hela året och har aldrig några läxor och äter gratis restaurangmat, PLUS att jag är ledig varje fredag! det kan fasen inte bli mer soft.. frågan är bara vad jag ska göra på min lediga fredag, jag är öppen för förslag men en tripp till solarieöarna ska nog hinnas med.
sen till helgen blir det jobb, kuligt värre!

nu ska jag övergå till arbete, chao!

image8


busy woman

jag hinner inte med mitt liv längre. allt jag gör kretsar kring skolan och studenten! jag kan inte säga att det känns tråkigt med att ha fullt upp med all studentplanering men skolan skulle jag gärna sudda ut ur mitt huvud. eller så kanske jag skulle tänkt på att göra alla saker när dem skulle vara gjorda? speciellt projektarbetet som ska vara inne om mindre än två veckor och jag har inte ens början.. bra tezZzZ?

annars har jag äntligen kommit igång med mitt tränande. trots att det knappt är träning för att jag inte har några muskler kvar så går det väldigt sakta fram. men det går ju frammåt iaf! och det känns grymt bra att jag är på benen igen!!

när jag inte tok-pluggar, student planerar eller tränar så tar musiken upp en stor plats och jag kan inte säga det för många ggr att hoffmaestro är mitt söta lilla hjärta. det är också kul att jag kan dela min kärlek med många andra kvinnor, däribland lisie! och jag bara längtar till åre när jag får stå och rocka mitt huvud ihop med hans. heh

nej nu är det dags för ännu mera plugg,
men jag vet liksom inte vilken jag ska börja med.
gudsbild? kommuninformation? samhäll? eller varför inte projektarbetet?
ja jag har att göra om man säger så,

kjam va


RSS 2.0