love music

och jag måste bara få dela med mig lite utav den absolut grymmaste personen i hela världen!!




natti natt,

glad 19 årig tjjjjjej

ah det är vad jag är,
jag har massvis med bra kompisar och en för jädrans bra kille bredvid mig. jag blir väldigt glad utav er och ni gör mina dagar så mycket bättre!! im happy girl helt enkelt.



en happy 19 årig tjej, ja ett fyrfaldigt leva för mig då!! för nu har klockan slagit över tolv vilket menas med att jag kom till jorden för exakt 19 år sedan, eller snarare kl halv 3 inatt, alltså om 2 och en halv timme, whatttttever? för det är ju endå presenterna och den extremt goda tårtan som gör de liksom! det är de som räknas, eller? tack gunnel för tårtan iaf, den smakar nog perfekt, som alla andra födelsedagar.. jag kommer iallafall få min älskade adidas tröjja (TACK DAN!) är det nu jag skakänna mig större eller nått? för det gör jag inte, det känns bara för jävla bra att bolaget är ett år ifrån nu!

nu ska jag nig gå och lägga mig och avnjuta en låååång och skön födelsedags vila så jag vilar upp magen med alla gosaker som förmodligen stoppas i magen!

tack och godnatt,
från en sliten 19årig tjej.

trött get

jag sitter och tänker på när jag sist var såhär sliten. kan inte riktigt minnas det men jag har iallafall jobbat 11.30-20.30 idag och vi hade fullt up på jobbet. allt från att hjälpa kunder till att bygga nya badavdelningen..och så behövdes jag sista tiden i kassan. och nu är jag heeeelt död! men jag älskar mitt jobb endå, för grymt helt enkelt.

just nu känner jag bara ett sådant sjukt sug efter åre. därför jobbar jag som en galning nu så jag ska kunna åka och hälsa på min käre bror nästa månad. bartömning och åre, jag tror knappast att det kan bli så mycket bättre! och så får jag ju träffa min söta lilla bror också!

apropå bror,
idag träffade jag min söta lilla plast-brorsa lisa också. väldigt kul att se dig och det kändes bra att ha dig på plats igen!! du är kul kompis.

nu är jag trött och jag ska sova exakt nu!
godnatter..

studenttider

ännu mer studentfirande nalkas och jag ser fram emot de. mina små söta tjejer vars namn är nathanelle och johanna livar upp stämningen i våran cp klass där alla bangar vad man än ska göra!! ah, jag hatar er!! allihoppa! men inte mitt kära lilla bord såklart! nu är det nog med allt klagande.. jag är laddad med både alkohol,humör och dnaskorna idag så det kan inte bli annat än bra! (får vi hoppas)

idag har jag även hunnit med och göra dag 6 utav 10 bara på lovet på mitt kära ikea.. men va mer kan man göra än att älska de? det är ju på mitt käraste sovrum, där leker livet helt enkelt! och jag skulle vilja önska min söta lilla vän mathilda stenholt lycka till på arbetsintervjuen imorgon, you go girl!

nu blir det lite fix,
see ya, i dont wanna be ya!

bara sport, bara massa utav sport

tre åsikter om dagens sport i västerås;

1. rönnby-, vad görs? ett lag som ska spöas helt och hållet och det ska absolut inte avgöras på straffar!! att sitta där och se er loosa mot endre i eran egen borg var det mest ovärda och värda på samma gång. ni är så mycket bättre än dem, synd bara att ni inte visade de idag när ni verkligen behövde de.
2. VIK- ett stort myntgarv till er. sporten handlar om spänning till en viss del, försvann den när ni lira kvalserien?
3. Västerås IB- kul att det gått så bra för er hela säsongen. vore roligt att få ett till lag i elitserien i västmanland så jag hejjar på er mot skellefteå och ser fram emot lite mer daminnebandy!

så, enough med åsikterna..



idag har jag alltså avverkat lite tid åt att spana in damerna förlora mot endre på hemmaplan vilket jag och måpnga andra inte tyckte var så kul. dem gjorde en toppenmatch men var inte riktigt på hugget som man ska när det är slutspel.. jag förstår inte riktigt vad som hände, för det brukar ju rönnby alltid vara.. och straffarna brukar inte vara några problem! surt att åka ut  på straffar bara, men sporten är bra orättvis ibland.
innan de jobbade jag lite och hade en väldigt trevlig lunchdate med sandra och emmaida. vi kom fram till att jag, sandra och kamprad fyller på samma dag!!! helt ofantligt kul och det blir säkert en heldundrands dag. iallafall för sandra som fyller 20.

imorgon är det lön och hur mycket bättre kan dagen bli med en söt kille bredvid sig, en fet plånbok och en sväng i storstan? nej inte så mycket bättre. jag tror den blir riktigt mysig och vi ska till och med och hälsa på dan's släkting som har en inredningsbutik i centrala sthlm. kuligt värre!!

nu är det två och en halv man som jag såklart inte får missa.

På återseende,
din vän T

parti!

party dags.. dock nyktert!
de va roligare än väntat men hungern och dem extremt kalla antarktis vinden förde mig hem. kanske var lika bra.. för när jag gick förbi pluto dit mitt sällskap var påväg så såg jag att kön var otroligt lång. så lång så att man skulle frysa till is innan man han in, då äre lååååångt.



nu har min käre man kommit hem från sälen också. det roliga med att han kom hem var att han såg exakt ut som min käre bror. han har alltså köpt ett likadant nitbälte som min bror har, likadana wranglerjeans och nu som pricken över i:et hade han köpt en EXAKT likadan röd snusnäsduk som min bror har! haha, jag tyckte det var komiskt och nu fattas bara de turkosa peakbyxorna! du är en sötis danne

apropå min bror,
 jag vet att jag tjatar men hans liv är såå coolt. så nu har jag bestämt mig. det blir åre nästa år! jag ska göra allt som står i min makt för att jag ska till åre. komma bort från denna stad lite och ba glassa i ett halvår! ah, det verkar så himla ballt så att jag nästan vill åka på en gång. men jag får vänta en månad! 25 april kommer vi och gör åre osäkert!!! 

nu har jag nog bara en sak kvar att säga innan jag träffar john Blund, loveeee hoffe

godnatt alla happy läsare,
heh 

image4

sjuk varg

nu har det gått en vecka och jag är fortfarande lika snorig och hostig.. pallante liksom! och mitt feta äckliga sår gör ju inte saken bättre. kan man inte bara få ärva dem fina sakerna från föräldrarna?

gårdagen spenderades med sara och alkohol. senare kom även fredrik,
calle och jonas och livade till allt! väldigt trevlig kväll, iallafall förfesten.

dagen har spenderats på ikea som alla andra dagar kommer att spenderas detta lov..
sovrum is the shit, jag lovar!

en annan sak jag kom på är att jag och danne ska till storstan och shoppa loss på tisdag! spendera lite pengar innan man fyller år och får nya igen! plus att det är lön på tisdag så det kan ju inte bli mycket bättre.. heh

imorgon är det en vecka tills jag fyller 19, en värdelös ålder jag vet. men det betyder ju att det är ett år kvar tills man fyller 20 och får gå på bolaget! ett år närmare alla dessa åldersgränser också, det är ju kanon!



new shit

lite förnyat livar alltid upp och har man tråkigt så har man.
det resulterar i en ny blogg med flera möjligheter!!
och lite tidsfördriv i photoshop såklart.. heh

annars har jag inte så mycket mer att säga mer än att jag hatar min läppar och att vara sjuk, men det visste ni väl redan?



heh, nu blire sooov.
tjing

RSS 2.0