holiday bad

idag har vi käkat på brooken för att senare ta oss ner till älskade holiday. och äntligen har jag fått köpa mitt efterlängtade badkort där så nu blir det bada av! börjar även mitt nya liv på måndag med regelbunden träning eftersom gymkort ingår i det kortet, sweet!!

dagen i bilder,












.

har precis kommit hem efter någon timma i backen. nu var det ju ett tag sen så det var skönt att bara ta sig ut någon timma och känna på ny snön. riktigt bra gick det också! åkte förbi bräcke och spanade in pelle, dan, robin och gustav när dom trixa lite. danne som är nybörjare ger jag klart godkänt med tanke på att han åker med dom som övat i flera år/månader! köpt nya skidor har han också gjort. så nu slipper han gå till hanson varje gång och låna! så nu är det bara jag kvar men det får bli nästa vecka.

lite trögt med folk på jobbet dom här veckorna men samtidigt är det skönt. får man så mycket annat gjort! hoffmaestro var på bygget igår, succé som alltid!!!

tänkte visa mina nya (morfar)brillor som jag köpte på hanson i tisdags. sommarens plagg om man säger så! den och min svarta hatt som jag vann på tradera för någon dag sen, 50 spänn. ett riktigt kap, som alltid.

after ski jobb vankas,
hejpa



liten lilo

dagarna rullar på som vanligt väldigt fort och man har i princip hela tiden någonting att göra. dag som natt. just nu hänger vi mycket nere på holiday och bubblar och badar vilket är väldigt mysigt. snart får jag köpa mitt kort där också så jag kommer igång med träningen lite bättre.

fint väder både idag och igår så man har lite ångest att man inte tagit sig ut i backen och åkt lite. får bli imorgon! som sagt, strålande sol och -18.. jag klagar absolut inte!!!

var barnvakt igår åt en sjuk liten lilo. hon fick vara fotomodell dagen till ära och de är ju aldrig fel,
lite resultat..



blås

-22, snöstorm och blåst så man tror man ska flyga bort och jobb på de. ne just nu visar åre inte sin bästa sida! man gör det bästa av situationen och hänger nere på holiday och badar, bastar och tränar! beach 2010 eller?

strax ska jag och danne iväg och ta bergbanan upp till fjällgården och käka brunch med några från jobbet. riktigt mysigt! sen blir det väl förmodligen holiday med bad och träning. ryktas även om en efterlängtar sune kväll, sunes sommar+sunes jul. sol i sinne, brun inne.

mitt i all blåst och snöyra händer något tragiskt i åre. läs själva här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6648460.ab

på onsdag står det att solen ska titta fram så jag hoppas på lite skidåkning då..

längtar till mars också.
först kommer min söta mamma med sambo, veckan efter la familia eriksson och avslutas med mina söta vänner från skultuna våldgästar mig på min födelsedag! kan nog inte bli bättre

GRATTIS till min älskade och saknade vän sara. se till att snön har försvunnit hemma tills jag kommer hem så vi kan våldgästa alla uteserveringar!!!!!! hoppas din dag blir kanonfin :)


pics

luta er tillbaka och vila era tungt belastade huvuden och vila ögonen från att läsa massa rader här på bloggen. här kommer ett litet galleri om dom senaste dagarna i backen, varsegoda.

mina nya älskade brallor, och min nya lins på googlarna!!

 


tröttkille.se

så här ser man ut efter 4 tunga studentveckor.....


bloody sunday

sitter och väntar på att tina ska hämta mig så vi kan ut och åka skidor för andra dagen i rad, inte likt mig. gårdagen begav jag och tina oss till tegefjäll för att visa vad vi går för bland alla barn. hon som inte åkt skidor på 9 år och ja, lilla jag som knappt kan stå på ett par skidor. men det är över min förväntan vad bra de går just nu!

idag samlas bygget personalen i backen och käkar lunch tillsammans för att i vanlig ordning ta timmerstugan och afterskin till en annan nivå. dock tror jag att det blir mycket lugnare än vad hur det brukar sluta. älskar lediga dagar just för tillfället!

backen kallar, petar in lite bilder senare!
hejpa

bloggtorka

har varken haft tid och lust till att blogga dom senaste två(?) veckorna.. får dock höra de hemifrån och till min förvåning på hanson där jag verkar ha min största läsare, tack för de anders!

studentveckorna är över och ja det firades som i vanlig ordning på timmerstugan. cheferna hade abonerat dom flesta sittplatserna för lite käk i form av lasagne och sedan skålade vi alla för att helvetes veckorna var över. en del skålade kanske lite mer än andra men som vanligt när bygget personalen invarderar timmerstugan på söndagar spårade de! jag och danne bestämde oss för att gå hem runt 18 och sadla om och ta oss en liten powernap det sluade med att båda vaknade 00.30, not good. vi somnade om och när vi vaknade på måndagen traskade ner till åre relax och spa, även de hade cheferna abonnerat hela dagen. massage, relax, peeling, bastu, bad, ansiktsbehandlingar... you name it! vi fick allt. snacka om att cheferna verkligen ser hur mycket vi sliter och jobbar för att senare bli belönade med något sånt här. tänk om alla chefer kunde vara minst hälften så bra som dom!!?!

har även hunnit vara ute i backen.. danne två dagar denna vecka och jag en vecka. gick riktigt bra för mig igår trots problem med en pjäxa. börjar hitta det mer och mer nu och jag tycker det är riktigt kul! kommer lite bilder här nere också.

ska laga mat åt min man nu,
fridens!
(PS: mustasch var det absolut coolaste och grymmaste jag sett!)






jag innan och fruktansvärt laddad för mustasch!!


RSS 2.0