zlatan is in town

ganska lugnt med folk i byn än så länge men dom flesta kommer imorgon så det är väl lugnet före stormen. jobbar alla dagar denna vecka med afterski och natt så det ska bli kul att äntligen komma igång. studentveckorna börjar ju sakta med säkert närma sig nu och vad jag har hört är det ingen barnlek..

som rubriken lyder har vi två stor stjärnor här i byn. eftersom åre inte är allt för stort så syns det ganska tydligt när någon kändis är i byn. zlatan och ljungberg är det som är här och båda två har varit på jobbet och festat men har inte sett skymten av dom! kul att zlatan bokade hela övervåningen en timme efter stängning för att fortsätta festa. danne fick sig några ord med honom också, FUSK!! igår var han på robins jobb och käkade deras goda tapas och han ville gärna öppna ett supper i rosengård.
ljungberg har varit här och firat jul med hans mamma och bror med kompisar och har åkt rätt mycket skidor tydligen.

annars fortsätter det som vanligt med mycket fest och trevligheter. dock har vi inte åkt så mycket än eftersom det blåser så mycket och är jättekallt, men det kommer :) danne ska visst ut och åka imorgon så vi får se hur det går.

nu ska jag snygga till mig innan vi ska gå till käraste allstar och käka med lite friends. sen blir det måndagsklubb på ovalen. huset som robin bor i alltså. ska bli hur kul som helst med tanke på att jag knappt sett någonting av min bror eftersom han jobbar jämt, så det ska bli kuL!

hört att svärmor förmodligen drabbats av svininfluensan där hemma, KRYA PÅ DIG! <3

läs om zlatans vistelse i åre här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6350335.ab


dagen efter dopparedan

liggläge för oss hela dagen i sängen idag. 3 filmer senare och jag ska snart och jobba! danne som var ledig åkte på att jobba, för vissa inte hade visst fått nog av festandet. ska bli kul att äntligen komma igång lite igen!

julafton igår och jag kan väl sumera den som TOKbra. på morgonen skypa vi lite med familjen eriksson vilket var mysigt och mycket trevligt. sedan var det meningen att vi skulle ut i backen men de blåste så förfäligt att vi strunta i det och jag åkte med tina och bubbla och basta lite nere på holiday. urmysigt. gjorde oss lite julfina i megastora sauna-world. typ 5st olika bastu och lite spa grejs för bland annar fötter. man känner sig som en ny människa när man varit där. sedan åkte vi hem och fräsha till oss lite och jag och danne gick iväg till jobbet och mötte upp lite jobb vänner för att titta på kalle anka i bibblan. jacke jobbade även då eftersom det var julbord så vi satt kvar efteråt och drack massa goda drinkar och inväntade vårat julbord kl 19! mycket god mat och man hamna i ett matkoma ett bra tag efter de. men sedan kom lite fler folk och vi gick hela högen till supper för att avsluta kvällen där.. jättemysig julafton med andra ord :)

nu ska jag sadla om för lite jobb och så även imorgon.
hoppas ni haft en grym jul!

kram

årets julklapp

thats right,
jag och dan har köpt årets julklapp till oss själva.
formgjutna pjäxor av världsklass. ¨se upp i backen, annars får ni hål i nacken¨

nu blire bastufest hos hockey-killarna!

danne's röda



mina fina cream-vita :)

.

klockan är nu 14.05 och jag har precis vaknat? inte ok. dan gick upp tidigt för att åka lite skidor i backen med cj. hade jag gärna också gjort, men jag sparar mig till imorgon istället.

igår var det den omtalade ost och vin kvällen hemma hos jonna. endast tjejjer var bjudna! så de vart ganska mycket prat. mycket mysgt och kvällen avslutades på älskade supper och sedan en stund på dahlboms. en flaska vin och några öl senare var jag död och traska hemmåt. danne hade gått hem tidigare på kvällen men fick besök av jacke och nisse som skulle hämta lite öl hos oss. 2 minuter senare låg dan inte i sängen längre utn var påklädd och klar för att gå ut för andra gången den kvällen! haha, svårövertalad? ne, tror inte de.

imorgon är ju självaste julafton och dom som känner mig vet att det är den dagen som är viktigare än min egen födelsedag. att få vara med släkt och vänner slår allt enligt mig! nu kommer min julafton inte se likadan ut som den gjort i många år men den får duga. på något sätt ser jag fram emot den endå. har planerat att åka lite skidor på morgonen/förmiddagen för att sedan kika lite kalle och klockan sju har vi bokat bord på jobbet och ska käka julbord och sedan blir det fest på tottebo.. hoppas ni där hemma får en fin jul med mycket paket och god mat. en vit vinter får ni ju också och de va ju inte igår? kul

ska ta och snygga till mig lite nu för att sedan gå in till byn.

KRAM!

SKIING

out for skiing. vet inte om jag var så bra som robin och dan sa (tror dom sa det för att göra mig glad) men jag ger mig själv ändå godkänt. endast en sittning på rumpan och danne likaså! vart imponerad över hur bra danne var och hur säker han var. tänk när jag blir lika bra, ungefär i februari har jag tänkt mig :) robin chockade mig lite när vi skulle över till vm 6an och åka och sa att detta var den enda vägen dit och jag tittade ner och insåg att det var typ 70 graders lutning (i mina ögon)... sen när jag tagit mig ner nästan utan problem så sa han att detta var självaste vm backen och vm8an. då blir man lite glad i hjärtat!

jag hade ju min käraste iphone med mig så lite bilder blev det och sen hade ju bror med sig sin käraste lilla videokamera så när han har fixat ihop ett litet klipp kommer även en liten video! ha överssende för min dåliga mobilkamera..

vm8an

 




SRY!

sorry för den dåliga uppdateringen, men vi lever.

idag ska vi iallafall ut i backen för första gången den här säsongen.
kommer bli grymt. med tanke på att det är danne's första gång på 10 år kommer det bli ett minne för livet tror jag ;) men han är peppad. jag med! ska ner och möta robin på hanson nu sen iväg och hämta liftkort.

kommer förmodligen upp lite bilder från dagen lite senare ikväll!! så håll utkick

CHAO!

snöstorm

idag har jag och danne tagit oss en lång sovmorgon som vi har blivit bortskämda med här borta.. vaknade väl strax innan 1 och satte på oss kläder och stapla bort till andra sidan byn där apoteket och systemet är! vi hade planerat detta och hade inte tittat så mycket på hur vädret var riktigt, till våran förvåning när vi kom ut var de SNÖSTORM och 20 minus grader. vi hade ju planerat detta och ville inte ge oss i första taget så fram kom vi efter mycket om och men. vi handlade 15 glas bärs, 3 vinare och mat. och bar detta hem i snö ovädret igen! haha, gissa om dan var måttligt glad när han kom hem?!!

nu ska jag till allstars och träffa tina och få smaka på deras framtida meny för hela 30 kronor, inte dumt. sen blir det ost och vin kväll, MUMS!

uppdaterar er med lite bilder,


ICA! <3

alla vet ju att jag älskar mitt jobb här i åre men hemma i västerås finns ju mitt älskade ica maxi! kan man mer än älska/sakna sina kollegor när säger något sånt här?


00:46Therese

jens, how is ica without me?

00:47 Jens

Tråkigare

00:47 Therese

seriöst?

00:48 Jens

Ja, nu har man ju inte din energi springades runt där

00:48 Therese

aw!! <3<3


ÅRE <3

åh, jag får tårar i ögonen när jag läser den senaste komentaren från min kära anna. våran enda anledning att jag inte skulle vilja åka hit var pga av att vi skulle missa så mycket av vince "uppväxt". de är ju trots allt nu han utvecklas och de är ju de som man skulle kunna göra vad som helst för att få vara med om!!!! nu är det som det är och lill killen finns kvar när vi kommer hem, men vi saknar dig/er!

vi kom precis hem från en spelkväll på olympia-gården och man kan väl säga att vi förlorade.. lite likt tp de spelet som vi spelade och ingen utav oss var väl speciellt allmänbildade så de var egentligen inte så konstigt. men kul var de :) tina, danne, jacke och jag-inget med direkt högt IQ! danne fortsatte ut till dahlboms med dom flesta andra men med tanke på mina pengar just nu så valde jag att stanna hemma, CREED TILL MIG?!! jag valde att åka hem runt 00.00 och spendera mina sista timmar vid min älskade mac och ta igen lite missade paradise hotell avsnitt. ni har väl inte missat att våran kära arbetskollega var med i detta program?? paradise-eddie kallar vi honom för på jobbet, inte så konstigt?
imorgon har jag tänkt att spendera lite tid med min älskade bror som är på kick off/intro med skiduthyringen idag. hoppas han vill spendera lite tid med mig! senare går jag nog hem till jonte och jonna på lite vin/ost&kex kväll.

annars flyter livet på här i åre och allt känns verkligen hur bra som helst. lägenheten är great, vännerna är great (TINA, du är grym) och snön är great. ångrar inte en sekund att danne och robin drog med mig på något sånt här. i just love it.

nu blir de som sagt lite paradise hotell eller ska man ge sig in på lite film och se 2012?, ne blir nog paradise..

KREAM från oss-

PS: känns så himla bra att jag gav dig en andra chans och visade att jag ville ha dig kvar i mitt liv innan jag gav mig av hit, men du sket i mig och alla andra och visade ingenting..som vanligt. känns wonderful och nu vet jag att jag borde sudda ut dig från mitt hjärta och att du inte är en såkallad äkta vän. synd

say oa marmelad

jag är så trött att jag inte ens orkar ta en power-nap! jag får liksom ingen ro och somna. skulle verkligen behöva en nu men vad gör de när jag börjar om ca en halvtimme? äh, lite vatten i ansiktet sen kör vi. har legat och kollat på finalen i innebandy vm och tycker väl att sverige var väl förtjänta sitt guld med tanke på deras målskillnad och prestation GRATTIS.

de har ju varit "inför" världscup tävlingen i dam alpin (tror jag?) här i åre idag och hela byn verkar involverad. den ena står och håller i den andres stav och en annan fixar ett staket. alla hjälper alla, kul att se. precis när dom åkt klart sista åker 12:45 började after skiin som dan jobbade idag, så jag kan tänka mig att de blir mycket ikväll.
ledig dag imorgon och de firas med lite fotbolls-tittande och förhoppningsvis en del öl på all-stars!!

ska kila iväg till jobbet och ta mig en matbit innan jag börjar,
vi hörs senare KRAMEN

förresten, GRATTIS världens bästa anna på 25 års dagen!!
hoppas det stod och vänta något fint på dig när du kom hem från ditt äventyr med dennis??!!?? :)

!!

tur att man får ändra sig,

ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE
ÄLSKA CALLE

en fisk i vattnet

har precis kommit hem efter ett pass på käraste bygget. trivs som fisken i vattnet och vilket lyxjobb det är och stå och digga till asbra livemusik. igår var ju min debutkväll och självaste veronika maggio (och vi vet ju alla vad jag tycker om henne, AWSOME!!) uppträdde och gjorde min första kväll helt fantastisk.. Trivs som sagt hur bra som helst och som den arbetsnarkoman jag är så lär de ju inte göra saken sämre! världens härligaste arbetskamrater också :)
Danne jobbade ju också igår och tyckte de också gick bra men en sak vi båda kom överrens om var att vi imorgon ska gjuta våra egna öronproppar. jag vet, vi har lite innanför pannbenet och är inte så dumma som vi ser ut!

Nu ska jag hejja fram erik och danne hejja fram calle i idol innan vi laddar inför en till jobbkväll med marmeladorkestern på scen idag!! har försökt imitera erik men danne insisterar och säger att jag hellre borde vara tyst, förstår inte ett dugg vad han menar då???!!?

tror förresten inte att jag tar mig hem till jul, sorry, men tina har lyckats övertala mig..tror jag.

HEJPA
(fia, kolla in bilden och bli lite taggad till 7 januari!!)


wednesday

och jag har bivit sängliggande hela dagen idag.. pga av några föör många öl igår! men kul hade jag.
har städat, diskat och lagat mat som vilken lyx fru som helst. tror jag skulle kunna vänja mig vid de om danne nu går med på det, heh! Danne har jobbat hela dagen och jag har fått tiderna inför helgen idag också, så imorgon börjar jag jobba och som den arbetsnarkoman jag är så känns de jävligt bra. med tanke på att självaste veronika maggio uppträder på jobbet imorgon också så tror jag de inte kan bli mycket bättre.

Nu ska jag iväg till jobbet och möta upp lite jobbarkompisar så går vi till deras place och äter lite tacos, MUMS!

VINTER-KRAM


vi saknar

PAPPA!!!!!!!!
mamma <3 mitt fina lilla hjärta
familjen eriksson!! svärfar, svärmor, anna, dennis, VINCE och hands ylande skrik!!!
Jocke med philip och resten
FIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3


men gud vilken rolig kväll vi haft! på dahlboms. massa bygget människor. nu väntar bara onsdag och torsdag för oss och sen är vi fit for fight.


kream från oss

PS: danne står och gör korv med bröd som efterkäk och snackar badrum med mig, like i care? :DS


åre


KALLT

men skönt. skönt att öppna dörren och bli helt frusen i ansiktet! mmh, me like.
har varit på hansons i några timmar nu och testat allt ifrån pjäxor-skidställ. you name it! Danne vart på hugget när han fick se sin lön (meag måste ha älskat honom)!!!! helt sjukt. så han gjorde ju de enda rätta och slog till som en riktig skidåkare skulle ha gjort. Han kommer se ut som ett proffs i backen, så fort han inte åker iallafall! hah

Efter våran älskade tikka masala är de nu danne's tur att välja maträtt och ja alla vet vi väl vad för spännande han slår till med.. Just de, korv!!! med bröd. Min söta danne avgudar verkligen korv. De är ju tisdag och alla som känner mig vet ju vart jag spenderar mina tisdagar i vanliga fall!? just de, hos farmor. Men vi fick helt enkelt laga en måltid i farmors ära här i lilla åre! inte dumt de heller.

Kvällen bjuder på lite festligheter innan de är dags att börja jobba..
manchester united-wolfsburg + glöggkväll + en hel del bira, kan de bli bättre?

Kolla vilket fint väder vi hade idag, 6 minus grader och allt!

Vårat crib är det röda loftet ovanför garaget :)

Danne trivs som fisken i vattnet

hjärta dig.



årebo

en vecka och fyra dagar senare är jag och min kära sambo årebor. Resan hit gick bra och vi hann med både en och två spy-pauser från fröken lidboms sida. Antar att lördagen satte sina spår?!

Lägenheten är en dröm och med tanke på att vi bor i åre's "lyx" område och har cirkus 5 min till backen, jobbet och torget gör ju inte saken sämre. Vi har till och med en 90 säng som står och bara väntar på att fia ska komma och sova i på nyår!!

Har precis käkat jordens godaste men kanske starkaste tikka masala vilket gör att tungan just nu är bortdomnad.
Nu ska jag försöka underhålla mig medans grabbarna gör sin grejj (spelar fifa).



RSS 2.0