7

ah precis. om en jävla vecka står vi där och skriker oss hesa!!! hehe, hes är jag redan men man tar ju bara studenten en gång så vad gör man inte. mycket festande har det blivit nu också, sön mån tis ons! woho, och jag gillar läget. på lördag är det klassfest också. då jeflar smäller det för bytingen!

igår var det ju dags för ipodsarna från john bauer att posera på stan också. höjdpunkten vad nog endå när vi sprang ärovarvet på john bauer och var allmänt fulla och sprang in till ettorna och skrek så dom vart döva. det var helt sjukt skönt att gå skrika till dom att dom har flera hundra dagar kvar och se deras små ynka ansikten. mah gud vad jag längtat till den här stunden!
sedan hängde vi ju en hel del i i vasaparken och drack oss fulla och skrek oss hesa. ja det var precis vad jag gjorde iallafall. har absolut ingen röst kvar men det är smällar man får ta helt enkelt. sedan gick vi till löga och hängde lite där och där slutade det med att några i klassen fick sina ipods sålda tillochmed. om ni inte lyckats lista ut det redan så var det ju såklart till kineser! hah, dom är ju för rooliga.
sedan skjussade min käre vän mathilda hem mig och det blev till att ta en snabbdush och fixa sig snabbt snabbt. sedan begav jag mig till dannes crib och förkröka lite där för att sedan bege mig till silk och calypso. roligt vare men man var sleten redan när man kom till danne igår. skulle nog behövt nån timmes vila, men så blev de inte!


jobb väntar fre,lör sön!
nu blir det till hälla en snabbis =)

VI HAR BARA FESTEN KVAR!!!!!!!

image33

14!!!!

ja hela 14 dagar kvar till total frihet. och jag är både glad och ledsen på samma gång just nu! glad över att det snart är över och att jag kan börja mitt liv snart. men ledsen över att lämna det som har förljt med en i 12 år.. och sjukt ledsen över att lämna vår älskade restaurang mat,
som idag tillexempel.. det var antingen ugnsbakad lax med citrus och chiliyoghurt samt kokt potatis, eller ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och vispgrädde att välja mellan. och till pannkakan idag hade dom lyxat till det med glass sorbet! hur vanligt är det egentligen att man får det som skolmat? jag kommer veeeerkligen att sakna de.

en annan sak jag är typ hur glad som helst över är ju att manchester united blev cl-mästare igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ih, det är så grymt coolt med tanke på att man vart tvungen att följa dom i snart 10år pga två stora fans i familjen. då blir man ju lätt ett själv liksom! sjukt coolt iallafall och den som ser en posten snubbe med manchester tröjja på sig idag kan glädja sig med att se min pappa som stolt supporter. det lovade han! heh

idag blir det först lite förberedelser till mediefestivalen imorgon. man ska ju tillochmed vara konferencier och allt! mah. sen blir det lite träning och gym.. skönt, att få svettas lite. heh

imorgon ere p to the arty!
tjao

image32

16

och idag har jag känt mig lite nere och allmänt deppig och trött. och vad passar inte bättre då än ett litet mini film maraton? först och främst startade jag självklart med dubbelavsnitt av desperate housewives. och såklart var det ju inte sämre denna gång än alla andra miljontals gånger jag kikat på de. men vad som sög var att med tanke på slutet så kändes det som att detta var det sista avsnittet på jävligt länge..?, och jag blir ej glad om det är så... sedan blev det dumpad, som jag förövrigt somna till! hehe och sist men absolut inte minst, what happens in vegas. en stark tio poängare fick den sistnämna och ibland bara älskar man sånna där böl-filmer med lyckliga slut! och idag var en dag att böla lite..

16 dagar kvar och vi är på god väg med våra maskeraddräkter! hihi, ge mig studentdagen NU!

pössochtja

17

17 dagar kvar och jag går mest och softar i skolan med lite studentgrejjer och ser allmänt glad ut för att det just är 17 DAGAR KVAR!!!!! imorgon fortsätter vi med våran tillverkning utav maskeraddräkter och jag tror faktiskt det kommer bli rågrymt! som sagt, vi är dom första i västerås som är utklädda till de så det kan ju inte bli annat än bra.
sitter och fixar lite med våra foton till bussen runt våran vagn nu. och jag blir alldeles varmt inuti när vet hur några dagar de är kvar. elba på fredag också, och det ser jag posetivt fram emot.
(vad jag ser mindre fram emot är min jobbdag på lördag från 9-18!!!!! hehe)
 

egentligen har jag inte så mycket mer att säga än att jag längtar efter så mycket nu.. detplaneras en hel del i mitt liv nu och jag är glad över att nått händer. visst gillar jag läget men jag vill att det skah'nda någonting med mitt liv och de nu!

igår var jag hemma hos fam.E och planerade våran usa resa.. det kommer bli så sjuuukt grymt och ett plus är ju att vi alltid har lika kul ihop. vi kom fram till först minnesota wisconsin, sedan new YORK (WOW!), sen miami en vecka där vi ska hyra kanske jordens lyxigaste hus.... sedan orlando för att gå på university studios och disney land! åh ge mig 4okt NU NU NU!!

sedan har jag åre imina tankar.. dom ligger och spökar där ungefär varje sekund och hur grymt de skulle vara..jag har i stort sett bestämt mig men som sagt, vad som helst kan hända.

oh, nu äre sovdags känner jag.
pöss vänner

hehe, ett smakprov på huset vi ska hyra i miami en vecka!! MUMS

angry bitch

ge mig åre nu så jag får slippa lyssna på erat jävla tjat!!



blandade känslor just nu..

18

och just nu känner jag bara för att uttrycka mig lite gran! och vart gör man det inte bättre än på detta ställe?


fredagen var som mina vänner skulle sagt det, helt ok! hoppas min kära vän mathilda som fyllde hela 20 år är nöjd med presenterna och kvällen. jag sätter en stark tia för kvällen iallafall.


18dagar kvar..
och det märks! jag har börja drömma mardömmar om den dagen. att den ska bli totalt misslyckad! igår drömde jag tillexempel att jag försov mig och sov bort hela dagen. och idag drömde jag att vår snygga vl-buss inte gick att trycka ut. så vi fick ingen vagn och vi fick gå runt stan istället! shit, tänk om det regnar liksom... 


ikväll blir det hem till fam. eriksson och planera usa resan ordentligt. fixa hotell till alla ställen och sätta ett datum.. jag längtar så sjukt mycket tills den dagen är kommer för det menas med att det enbart är ett fåtal veckor kvar till åre! se till att sommaren går fort som fan nu så att det blir nått med mitt liv. här går jag bara omkring och är irriterad. 


ajuste en sak till,
se dig omkring.. du kommer ingenstans med det här! visst värdesätter man olika människor på olika sätt men det här är nått utöver det vanliga!

jag drar och gör nånting vettigt,
och då menar jag inte plugga.
för jag är klar med allt plugg,
mah

HERA

danne, <3

20, grattis mathilda

min eviga vän mathilda fyller hela 20 år idag. det firas med alkohol på hallonvägen med singstar och lite moonwalk och skakande rumpor på pluto! de kommer bli najs..



20 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!! jag tror jag vill vakna snart och låta någon skrika till mig att det inte är sant. och det goda är att jag är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt superduper klar med allt som någonsin har med skolan att göra. nu inväntas bara betygen! det känns för jävla gött..
om en vecka är det mediafestivalen också. våran lärare sa åt oss att vi skulle smuggla med fickpluntor med sprit i för att komma igång inför elba? haha ja emil, ibland är du bra rolig..

träningen går svinbra också! har gymmat varje dag denna vecka och det känns på kroppen just nu. helt slut så jag kanske borde gå och vila mig lite? ne det har jag ej tid med..
måste ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag och även disken eftersom pappa har åkt iväg på supar/golfresa med 40 stycken av hans vänner.. ja jag tror då inte ens vädret kan förstöra deras goda humör!

jag drar,
hejpa

hihi, bjuder på en söt liten vimmelbild på mig och min 20-åriga vän!! pözZ
image28

22

sitter i skolan och chillar lite,
har tillochmed haft tid och dragit en solning idag.
woho, go me!



nu kallar kyckling, ris och currysås på konserthusterrasen.

hejpa

23

ah,helvete! 23 dagar av mina 12 långa år i skolan. ush jag får ont i magen, jag vill inte sluta skolan! fast jag vill ta studenten. någon som har en lösning?


idag hade vi lite studentfixande. tre lakan, en kalender och en del kartonger blev skurna. 3dje världskriget bröt ut som vanligt när det gäller diskusion i våran klass och det hela började när halva klassen drog upp deras I-landsfråga "-HUR SKA JAG KUNNA RÖKA MED DEN HÄR DRÄKTEN".. heh, så jag drog en djup suck och engerade mig mer åt lakanen. Vi lyckades få ihop tre råsnygga lakan där min klara favorit var "-BYTINGEN- vi är så jävla snygga, resten retuscheras!" en klar favorit helt enkelt.

hade en trevlig kväll med mina vänner mathilda och lisa igår också. Blev lite  mys&slingning och det vart bra fast inte riktigt som jag tänkt mig. så det blir nog en till innan resultatet blir peeeerfekt!

och dagens måste endå vart när jag fick min älskade pratstund med min käre vän sara. det hinns liksom inte med lika mycket längre pga av olika omständigheter med studenten och annat skojj. men jag gillar dig endå kompis!

helgen blir lite körig har jag kommit på,
fredag: fira mathilda som fyller hela 20 bast. heh
lördag: jobb 13-18 sen leka lite med sara förhoppningsvis!!! :-)
söndag: bytesdag och min första lediga dag på läääänge...

nu skriker dan efter mig,
hehehejdå

en passning till johanna som jagvet klarar körkortet imorgon,
YOU GO GIRL!!

tröttis

é jag.. vet egentligen inte varför men mina ögonlock vill bara slås ner och hälsa på john blund!

i fredags sa jag tillmina kära skolkamrater att jag för en gångs skull skulle ha en vit helg. Det var oerhörtlänge sen jag hade de och jag hade absolut inga planer på att gå ut. Åkte iväg till skerike golfklubb för en liten avslutning med laget och vipps va frågan uppe. det slutade med förfest i skultuna och sedan iväg till silk eftersom folk inte hade åldern inne för att gå på pluto. egentligen inte för att gå på krogen över huvudtaget men det gjorde ju inget, det löste hon själv liksom! det var riktigt trevligt folk på silk och det gjorde det ju inte sämre med trevligt sällskap.

så var det med min vita helg!

lördagen bestog av 9 timmars jobb. jag trodde jag skulle dö av tråkighet för det var i stort sett dött på hela ikea igår! Konstigt? nee, absolut inte. det konstiga är att det inte är förbjudet att jobba när det är sånt här väder. Hade lust att göra någonting dumt mot folket som kom in där runt 4 och var alldele :-)s solbrända överallt..

jobb väntar idag med, 10-18 och det lär inte bli så mycket mer folk nu heller! puuh, vilket liv.

jag fick dock ett roligt meddelande igår när min bror ringde och sa att han kommer hem den 3dje juni och stannar och firar min student. nu kommer den nog bli sååååå perfekt!

det är bytesdag idag också, pappsen here i cooome!
och så ska jag förhoppningsvis färga mitt hår hos bubblis också.  heh

pÖss

onsdag

och solen skiner bakom molnen. ja, jag är glad så länge det inte regnar!



mitt liv kretsar mycket kring studenten just nu. Jag valde att inte gå med i studentgruppen för att jag skulle ta för mycket ansvar men hur mycket ansvar har jag nu jämfört med studentgruppen? fööör mycket. men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Igår var vi och hämtade del 1 av 3 av våra maskeraddräkter! det kommer nog bli grymt som fan. diggar verkligen våran tanke och på tisdag får vi äntligen visa hur kreativa vi är..
Idag ska jag ringa ljudet och klarställa med dom när dom ska komma på studentdagen, ska även kolla upp summa på dekoration till våran maskeraddräkt och även färg tills vi ska smycka skolan + att jag ska ringa och boka studentbiljetter till elba!! ja som sagt, ibland tar jag nog på mig liiiiiite för mycket.
och vi får ju inte glömma allt plugg jag har kvar som jag ska hinna med att lämna in tills nästa fredag. och detta ska jag alltså göra på min fritid, och vem pluggar friviligt liksom!?

tog tag i mitt solande idag iallafall och bokade 8soltider innan studenten. herregud, jag kommer ju bli en liten rynka när jag tagit studenten, men vad gör man inte för lite färg som piggar upp vardagen?!


och jag lever just nu på mina två favoriteslåtar! i lovelovelove.
det är alltid kul med lite new music som piggar upp.



och intresseklubben informerar:
min plånka är fortfarande borta och nu har jag gett upp mitt sökande..

nu blire plugg,
hehehejpa


mån 5e maj

och jag ahr egentligen bara en sak attt säga,
EN MÅNAD KVAR!!

hera

frredag

härliga fredag! förutom regnet förstås. men annars så har jag inte speciellt mycket matt klaga på. lekte lite med sara ner på stan nyss och har precis kommit hem med min efterlängtade tshirt! som jag har letat efter dig och nu eru äntligen min!! ja vad är det med mig och tshirtar egentligen? jag har nog en hemlig romans till tshirtar, ärligt talat alltså..

livet leker vidare med en halv dags skkola denna vecka och detta innebär en hel del tid till annat. egentligen borde jag plugga men vem bryr sig? ja jag vet att jag kommer få råplugga sista veckan men jag ahr verkligen ingen ork nu. det kommer de kommer therese! livet går mest till att spendera lite tid framför tvn med min brors guitarr hero som förhoppningsvis blir mitt över sommaren! jaghar redan blviit en hejjare på de och jag tänker bli bättre. jag och pappa hade en idé att vi skulle rymma innan robin kommer och hämtar de på söndag! maha, vi får se vi får se..

idag vankas de utgång med två förfester! först @ mitt place med några gamla godingar! heh, kan bara bli najs. och sedan hem till min käraste ikea vän emma-ida som fyller 20 bast idag! congrats to you kompis.. där blir det att parta till det med en hel del ikea folk witch i like.. hehe sedan blir det väl pluttan som vanligt. men jag klagar inte, för detta kommer bli en kanon kväll!

i helgen blir det jobb jobb och åter jobb. skönt att komma tillbaka till käraste arbetsplatsen! dom sa tillochmed att dom hade saknat mig idag på jobbet. heh, man blir ju lite rörd!

nu blire dushen.
hejpa

PS: någon som sett min plånka? :-)

RSS 2.0